Hegnar Brand Studio har jobbet med en rekke spennende case. Her kan du lese noen av dem.

 
 
Grønt punkt.JPG

Grønt Punkt

Vi hjalp Grønt Punkt Norge med å få norsk næringsliv til å ta ansvar. Kampanjen ble tildelt bronse på Mediaforum i kategorien mediekanal. I hard konkurranse med andre mediekanaler som event, youtube, digitalt med mer, seilte Kapital opp med det eneste printcaset i denne kategorien i årets prisutdeling. Vi takker Grønt Punkt, Wavemaker og Circus for samarbeidet!


Solør.JPG

Solør

Tre kommuner gikk sammen og ønsket seg flere bedrifter og innbyggere. De hadde et budsjett som vi måtte forholde oss til. Valget ble en digital content-sak på Hegnar Agenda, helsider i Finansavisen, og stillingsannonser i Finansavisen og kapital.


DFDS.JPG

DFDS takeover

I samarbeid med Wavemaker og Hegnar Brand Studio hadde DFDS total takeover i Finansavisen onsdag 31. januar. Samtlige annonser i avisen var DFDS annonser, inkludert 3 contentartikler.


heltprivat illustrasjon.JPG

HELT PRIVAT

Hegnar Media er store på eiendom og har god kompetanse og kjennskap til meglerbransjen. Vi hadde lenge jobbet med en ide om å lage nytt og bedre boliginnhold på grunn av lesernes interesse for eiendomsmarkedet. Vi så også at meglerbransjen kunne jobbe mer inbound i tillegg til boligannonser.