Content is King

 
Contentisking.PNG
 

Vi er inne i nok et godt år for Hegnar Brand Studio og vi fortsetter å utvikle oss i flere spennende retninger. Det er fordi godt innhold i riktig kontekst fungerer. Hver gang.

I løpet av det siste året har vår contentavdeling tatt mange nye oppdrag som spenner fra humor til alvor, store som små. Som avdeling gjør vi hele produksjonen fra ide til tekst, foto og ferdig produkt. Dette har gitt oss muligheten til å jobbe med mange, spennende, gode og kreative løsninger for våre kunder.

Vi startet 2018 med et smell og kjørte en spesialkampanje med DFDS hvor de tok over ALLE annonseplassene i hele Finansavisen for en dag! I tillegg kjørte de et nativeløp på Hegnar.no. 

Med Hurtigruten fikk vi testen ut vårt nye premiumformat på nett. Disse sakene kan du ta i nærmere øyesyn her. 

Pop-up sykkelrittet Tour de Finans i samarbeid med Birk Sport er bare et av de morsomme eventene vi har arrangert. Her fikk vi over 300 personer til å gå innom Birk Sport i løpet av 24 timer!

 

For oss som jobber med content er det ekstra spennende å jobbe med innholdskampanjer i nye former, som Certinas liverapporteringer fra verdens største klokkemesse Baselworld, og alt engasjementet det skapte. 

T+, Rødstrømpe, Urmaker Bjerke som har hatt en helt egen blokk på Hegnar.no og nye Range Rover hybrid er alle prosjekter som slår rekord på rekord.

Og vi har masse spennende å se fremover til! Vi lanserer en ny Premium plassering på Hegnar.no til høsten, og har flere nysatsinger i loopen. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om dette.

Vår content-plattform Hegnar Agenda ligger på forsiden av Hegnar.no med ca. 2.200.000 ukentlige forsidevisninger. Her kan du plassere ditt innhold eller få det skreddersydd. Innholdet er selvsagt tilpasset deling i sosiale medier. Vi jobber aktivt med å optimalisere innhold mot leserne.

Content marketing handler om å skape engasjerende innhold som igjen skaper positive reaksjoner og gode følelser. Derfor er content er "pull-markedsføring" som formidler budskap leserne tar med seg. Content er spesielt bra hvis du ønsker å kommunisere mer komplekst innhold, men fungerer også effektivt hvis du trenger raske konverteringer. Vi kjører content på alle våre annonseflater.

Ta gjerne kontakt med oss!