Technet.jpg
 
MWC (2).JPG

FA Agenda

Vår content-plattform FA Agenda ligger på forsiden av FA.no med ca. 2.200.000 ukentlige forsidevisninger. FA Agenda ligger fast på forsiden gjennom uken med veldig god plassering, som gir høy in-screen. Her kan du plassere ditt innhold eller få det skreddersydd.

 
 


FA Agenda Premium

Noen contentsaker trenger større plass til bilder for å få den oppmerksomheten de fortjener. Med vår Premium-plass på FA.no får du større plass, litt lengre ned på siden med god synlighet.

powerofftoppalltidopp-768x512.jpg

FA Agenda Abonnement

Dette produktet lar deg distribuere innhold som blogger, tekster og video, med 10% SOV på forsiden til FA.no. Dette vil gi ca. 900.000 visninger i måneden. Her kan du lande på din egen dedikerte landingsside hvor alle dine andre artiklene vises. 

Chirashi-zushi.jpg

Chef

CHEF er et digitalt magasin for den kvalitetsbevisste hjemmekokken. Hegnar Medias lesere består blant annet av hobbykokker som vil ha det beste og nyeste som finnes på markedet, samt at de er meget kvalitetsbevisste i sine valg av råvarer. Siden består av artikler, annonsørbaserte artikler og produktplasseringer. Innholdet blir distribuert på Hegnar Agenda.