Technet.jpg
 
MWC (2).JPG

Hegnar Agenda

Vår content-plattform Hegnar Agenda ligger på forsiden av Hegnar.no med ca. 2.200.000 ukentlige forsidevisninger. Hegnar Agenda ligger fast på forsiden gjennom uken med veldig god plassering, som gir høy in-screen. Her kan du plassere ditt innhold eller få det skreddersydd.

 
 


Hegnar Agenda Premium

Noen contentsaker trenger større plass til bilder for å få den oppmerksomheten de fortjener. Med vår Premium-plass på Hegnar.no får du større plass, litt lengre ned på siden med god synlighet.

powerofftoppalltidopp-768x512.jpg

Hegnar Agenda Abonnement

Dette produktet lar deg distribuere innhold som blogger, tekster og video, med 10% SOV på forsiden til Hegnar.no. Dette vil gi ca. 900.000 visninger i måneden. Her kan du lande på din egen dedikerte landingsside hvor alle dine andre artiklene vises. 

Chirashi-zushi.jpg

Chef

CHEF er et digitalt magasin for den kvalitetsbevisste hjemmekokken. Hegnar Medias lesere består blant annet av hobbykokker som vil ha det beste og nyeste som finnes på markedet, samt at de er meget kvalitetsbevisste i sine valg av råvarer. Siden består av artikler, annonsørbaserte artikler og produktplasseringer. Innholdet blir distribuert på Hegnar Agenda.